sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Viikonloppu

Dodiih aattelin vähä postailla viikonlopusta ku vihdoin oli sellainen. Alotetaampa vaikka perjantaista, jolloin oli vapaapäivä. Tottakai sitä oli pakko lähteä sitten VIROON. HAhhahahaa vilma saakin sitten kertoa siitä enemmän kuvien kanssa, koska meillä oli siellä vain vilman kamera mukana...:D mutta toki kerron mitä kaikkea ostin. Ei ollut oikein aikaa shoppailla, mutta jotain vaatteita tarttui kuiteski mukaa:

Berskasta makso 13e



hahahah nää mun kuvat on niiiin ihanania. tiiän et oon mestari valokuvaaja

Pull & Bear 28e, mutta kaiken sen arvoinen

Terranova 4.95e

Tosiaan juotavaa tuli ostettua 65 euron edestä.... Puolitoista lavaa lonkeroo ja vähä likööreitä, skumppaa ja viinaa. Kyllä nyt pitäs joksikin aikaa riittää:DD vilma voi laittaa kuvan mun viinakassista....

Ja perjantaina sitten jatkoin vielä Jennalle, jossa istuttiin rennosti iltaa kavereiden kanssa. Jotenkin todella mielenkiintoisia kuvia tuli taas otettua...



jooo o jenna ja sen super hieno moto. oon katkera

LAUANTAI:

kuva materiaalia tulossa ehkä myöhemmin, mutta tosiaan kauheasta darrasta huolimatta suuntana oli isot sukujuhlat päivällä. Kyllähän se olo siitä vähän tokeni kun oli ensin kaatanut 2 litraa vettä nassuun. Mutta joo Catherine päätti tulla mukaan, joka oli ihanaa, koska hän lähtee jo takaisiin Kaliforniaan tiistaina. Näimme myös Katjaa ja Inkkua illemmalla. Ilta päättyikin sitten surullisiin hyvästeihin. Mutta onneksi sovimme, että minä tulen ensi kesänä kyläilemään Kaliforniaan Catherinen luo, ja kyllähän muuten lähden!

SUNNUNTAI:

TÖITÄ KLO 7.30 <3
mutta onneksi oli lepponen päivä ja pääsin jo tunnin aikaisemmin, mutta sen seurauksesta lähdin shoppailemaan vilman kanssa pienellä budjetilla kylläkin koska kummallakaan ei ollut oikein rahaa. Löyty onneksi jotaan alennuksesta.
-70% alennuksesta peri euroo kappale



oli -70% pois tosta hinnasta, joten jotaa alle 10e


hieno kuitti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti