tiistai 31. heinäkuuta 2012

maanantai-tiistai

 Hei minulla on joku kirous näiden kuvailu reissujen kanssa. Ajatus oli mennä Fannin kanssa vähän kuvailemaan, kun kerrankin jaksoin laittaa kivat vaatteet ja laittautua normaalin näköiseksi, mutta tietenkin AKKU LOPPUI. Tää oli varmaan jo 5 kerta <3 onnistuimme jopa ottamaan 2 kuvaa päivän aikana, tässä ne ovat..
paita- lindex
shortsit- gina trikot
kengär- spirit store
kello- jetset

en muuten jaksanu muokkaa näitä ollenkaan
oi siinä meidän fanni.

Joo o löydettiin oikein mukava paikka, mut eeeei sitte jos kamera ei haluu.


Nyt on muuten ihan pakko leveillä viel yhestä asiasta. Nimittäin pelattiin illalla isoveljieni ( antti, ari) ja itavaltalaisen Lauran kanssa monopolia sellaset 4h. Oli kyllä aikas dramaattinen peli. Ja arvatkaa kuka voitti aivan ylivoimaisesti MINÄÄ!! Ai että ku veljet oli katkeria, eikä ne voinu uskoo sitä todeksi, koska minulla ei ollut mitään oikeaa stadegiaa (niiden mielestä). En vain jaksanut välittää muiden kaupanteosta ja keskityin nopanheittoon, joka sitten menikin aika hyvin... :D kyllä nyt kelpaa rehvastella. 
PS. nyt minut voi haastaa monopolissa, olenhan jo mestari :D




TIISTAI
JA ONNISTUNUT KUVAUS REISSU!
ft. wilma

(kiitos kameran laturi)


jakku- pull&bear (viro)
toppi- hm
sortsit- gina trikot
laukku- kirppis, oikeesti mangosta
kengät-vagabond
korvikset- gina trikot



kaunis wilmaseni

JEEEE ostin ihanat uudet kengät Järvenpään Trendikengästä!! Nää on vagabondin ja maksais oikeesti 70e, mutta olivat alennuksessa 35e joten oli pakko ostaa. Oon himoinnu jo näitä kauan aikaa. Piti oikee siirtää säästötililtä rahaa, että sain ostettuu nää:D
Tilasin netistä muute yhet kengät kanssa, NE ON AIVAN TÄYDELLISET. Laitan heti sitten kuvaa kun saan ne postissa tällä viikolla, en vielä paljasta mitään, mutta toivon tosiaan että ne on sopivat eikä liian isot koska otin koon 38.




Siinä on mun vanha ja rakas kello! 




Hyvää loppu viikkoa
ja
herätys VILMA, nyt niitä viro kuvia!


Rakkaudella ANU




1 kommentti: